Veranderingen in onze wereld gaan snel, zeker bij de marketingcommunicatie en sales. Wat gisteren nog uitstekend werkte is vandaag passé. Om succesvol te blijven is een optimaal samenspel van communicatie en sales essentieel.

Vroeger verkocht een winkelier veertig jaar lang dezelfde gloeilampen. Tegenwoordig ziet hij of zij het assortiment elke vijf jaar compleet vernieuwd worden. Ook moet hij de concurrentie aangaan met online winkels.

Alles gaat anders en wat nog belangrijker is, alles gaat sneller. Iedereen communiceert en concurreert met iedereen, markten zijn dynamischer dan ooit en productvernieuwing is aan de orde van de dag. Een groot gevaar is dat je niet mee vernieuwt en blijft hangen in het succes van vroeger, terwijl anderen om je heen mee gaan in de vaart der volkeren.

De opdracht van elke organisatie is flexibel te reageren op veranderingen. Je moet regelmatig de communicatiestrategie en sales bijstellen. Dit betekent je positie aanpassen op gebeurtenissen in de markt, effectief communiceren, contact houden met klanten en contact krijgen met nieuwe.

Communicatie Plus helpt je daarbij. Wij denken mee over jouw bedrijf, producten en positionering. Wij bekijken met jou waar je staat en waar je naar toe wilt. Wat zijn jouw producten en wie jouw klanten? Waar sta je sterk en wat moet beter? Wij zorgen voor effectieve communicatiemiddelen en contact met nieuwe markten en klanten. Dit doen wij met intensief samenspel tussen communicatie en salesondersteuning. Hierdoor zijn we uiterst effectief in het leggen van contact met personen in de markt waarmee jij zaken kunt doen. Wij zorgen ervoor dat jij afspraken hebt met klanten met echte interesse.

Communicatie Plus is een nieuw bedrijf, een combinatie van communicatie en verkoopondersteuning. Normaal gesproken haal je communicatiedeskundigheid van het ene bureau in huis en verkoopondersteuning bij een ander. Bij Communicatie Plus krijgt je beide, op hoog niveau, met veel ervaring en op elkaar ingespeeld.

Wat kun je er mee? Op de eerste plaats succesvol zijn. Communicatie Plus brengt jouw organisatie op een hoger peil. Wij helpen je bijvoorbeeld een nieuwe markt aan te boren, een nieuw product te introduceren of een boost te geven aan jouw sales. Tijdelijk, want wij zijn er op uit om jou een stap verder te helpen zodat jij en jouw mensen succesvol verder kunnen.

Jij wilt dat jouw bedrijf zich gezond ontwikkelt, goed samenwerkt met klanten en de toekomst aan kan. Wij helpen.

Communicatie Plus

06 137 25 953